De verkoop van uw woning of appartement staat niet op zich zelf. Vele redenen liggen aan dit besluit ten grondslag en vele zaken (financieel, juridisch, emotioneel) zijn er mee gemoeid. Begrijpelijk is dan ook dat u zorgeloos uw woning wenst te verkopen.

In de huidige moeizame woningmarkt, met het grootste woningaanbod ooit, is dat niet meer vanzelfsprekend. De tijd van ‘…wat de gek er voor geeft…’  ligt reeds ver achter ons en is wat ons betreft een onverantwoorde verkoopstrategie.
In de huidige markt bent u gediend met een persoonlijke aandacht en een uitgekiende marktbenadering, waarbij alle bijzonderheden in en rondom uw woning aan bod komen.

Greve Makelaardij richt zich voornamelijk op het betere woningaanbod, waarbij we niet streven naar een overvolle aanbodportefeuille, maar juist aandacht leggen op de verkoopstrategie ‘Op Maat’. Deze focus en onze decennialange ervaring biedt u een exclusief verkoopkanaal, waarbij we streven naar wederzijdse loyaliteit, creativiteit en deskundigheid teneinde van een succesvolle transactie.

Met onze visie blijven we – als NVM kantoor – de zekere keus voor zowel verkopers als aankopers. Hoe robuust een huis ook kan zijn, het (ver-) kopen ervan is en blijft een delicaat proces, waarbij je een makelaar nodig hebt waar je op kan bouwen. Wij streven naar wederzijds loyaliteit, waarmee we staan voor kwaliteit en integriteit.

Kortom, terug naar de echte dienstverlening.