Vorige | Volgende

Kapelstraat 0 ong MEGEN, Megen Zuid

Koopsom € 279.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

ROYAAL BOUWKAVEL VAN MAARLIEFST 1.860 M2 GROOT. Een unieke gelegenheid voor iedereen die zich van de stadse hectiek wil onttrekken én om, naar uw eigen woonwensen, een vrijstaande villa met kelder en bijgebouw te bouwen.

Absoluut onderscheidende woonlocatie, grenzend aan een natuurgebied, met de voorzieningen dichtbij. Naast het vrij en landelijk wonen, zijn er de mogelijkheden voor een kleinschalige onderneming/praktijk aan huis, een B&B, hobbymatig houden van dieren, levensloopbestendig wonen enz.

Cijfers aangaande de nieuw te bouwen woning:
- Maximaal 1000 m3 inhoud
- Bouwvlak is 10 meter x 12 meter
- Goothoogte maximaal 5 meter
- Nokhoogte maximaal 10 meter

Feiten en cijfers over de bijgebouwen:
- Totaal maximaal 100 m2
- Goothoogte maximaal 3 meter
- Nokhoogte maximaal 5 meter

Het karakteristieke Megen is gelegen in een landelijke omgeving, aan de rivier de Maas met een rijk verenigingsleven voor jong en oud en de eeuwenoude historie van Megen. De ligging aan de Maas biedt volop recreatiemogelijkheden, prachtige rij- en wandelroutes en volop gelegenheid voor watersporters. Hier woont u onder de rook van de stad Oss. Met ruim 15 fietsminuten staat u in het stadscentrum van Oss, met al haar voorzieningen, zoals een breeds scala aan winkels, scholen, theaters, het treinstation enz. En met ruim 10 autominuten bereikt u de uitvalswegen naar Nijmegen, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden. Wij kunnen u de bestemmingsplankaart, -regels en voorschriften laten zien en voor vragen zijn wij u graag van dienst. De getoonde beelden zijn een referentie en ter illustratie voor wat er indicatief gebouwd mag worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1860 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Megen
Sectie
F
Perceel
1211
Oppervlakte
1860 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object