Vorige | Volgende

Burgemeester Busstraat 8 Megen, Aardebuurt

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

FRAAI BOUWKAVEL VAN 336 M2 GROOT! Het allerlaatste bouwkavel in het plan Megen-Zuid Aardebuurt. Een unieke gelegenheid voor iedereen die zich van de stadse hectiek wil onttrekken én om, naar uw eigen woonwensen, een vrijstaande woning met kelder én garage te bouwen. Het perceel is fraai gesitueerd aan een beschut en autoluw plantsoen.

Cijfers aangaande de nieuw te bouwen woning:
- Inhoud (indicatief) 550 m3
- Bouwvlak is 9 meter x 12 meter
- Goothoogte maximaal 6 meter
- Nokhoogte maximaal 9 meter
- bouwperceel mag voor maximaal 175 m2 bebouwd worden;

Het karakteristieke Megen is gelegen in een landelijke omgeving, aan de rivier de Maas met een rijk verenigingsleven voor jong en oud en de eeuwenoude historie van Megen. De ligging aan de Maas biedt volop recreatiemogelijkheden, prachtige rij- en wandelroutes en volop gelegenheid voor watersporters. Hier woont u onder de rook van de stad Oss. Met ruim 15 fietsminuten staat u in het stadscentrum van Oss, met al haar voorzieningen, zoals een breeds scala aan winkels, scholen, theaters, het treinstation enz. En met ruim 10 autominuten bereikt u de uitvalswegen naar Nijmegen, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden. Wij kunnen u de bestemmingsplankaart, -regels en voorschriften laten zien en voor vragen zijn wij u graag van dienst. De getoonde beelden zijn een referentie en ter illustratie voor wat er indicatief gebouwd mag worden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
336 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Megen
Sectie
F
Perceel
1320
Oppervlakte
336 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object